Ο Χώρος μας

6

Το Εργαστήριο

Ζητήστε μας οτιδήποτε δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού, και εμείς θα το κατασκευάσουμε ειδικά για εσάς. Το Εργαστήριο Ξύλινης κορνίζας τηρεί σήμερα ακόμη, 50 χρόνια μετά την ίδρυση του, αυστηρά κριτήρια κατασκευής για κάθε είδους κορνίζας. Με εφόδια την τεχνογνωσία, και τα απαραίτητα εξαρτήματα, σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την εμπειρία μας, δημιουργούμε ξύλινες και μεταλλικές κορνίζες περισσοτέρων ειδών, που να ταιριάζουν στις ανάγκες σας, και τους πίνακες σας.

Προσέχουμε και σεβόμαστε τα έργα και τα έργα τέχνης που μας έχουν εμπιστευτεί και τους προσδίδουμε αξία διαλέγοντας τα passe-partout, τα τζάμια και το υλικό που θα τα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο όπως επίσης και θα τα προστατεύσουν.

Η πείρα μας, όπως και τα ποικίλα έργα που έχουμε πλάσει, μας επιτρέπουν επίσης να προσφέρουμε γνωμοδότηση σε άτομα που χρειάζονται επαγγελματική καθοδήγηση για την διακόσμηση του χώρου τους. Αρχιτέκτονες, σχολεία, μουσεία, εταιρείες ... είναι μόνο λίγοι από τους διάφορους τύπους πελατών που έχουμε εξυπηρετήσει και ικανοποιήσει. Ο,τι χρήζει ιδιαίτερης κατασκευής, και αντιμετώπισης, αποτελεί ειδικότητα μας.

5

Το Κατάστημα

Στο Κατάστημα της Art Cube, θα μπορέσετε να βρείτε μία τεράστια γκάμα έτοιμων προϊόντων που σχετίζονται με τους πίνακες:από κορνίζες, αφίσες, μεταξοτυπίες, γκραβούρες, χαρακτικά, μέχρι και τζάμια ή passe-partout... και γενικότερα ό,τι ανοίκει στον κόσμο του ζωγράφου, της φωτογραφίας και του έργου τέχνης. Συνεργαζόμαστε με έναν μεγάλο αριθμό ξένων προμηθευτών, και ξέρουμε πού να απευθυνθούμε για να βρούμε συγκεκριμένα πράγματα σε περίπτωση που αναζητάτε κάτι το πραγματικά ιδιαίτερο.

Εισάγουμε επιλεγμένα προϊόντα, και μπορούμε να καλύψουμε παραγγελίες όλων των μεγεθών, είτε πρόκειται για λιανική αγορά είτε πρόκειται για χονδρική αγορά. Επίσης, είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε στην ζήτηση σας τηρώντας τις προθεσμίες σας.

Μην διστάσετε να αναζητήσετε στον χώρο μας κάτι που γυρεύατε πολύ καιρό χωρίς αποτέλεσμα. Λάβετε υπ´όψιν σας εκτός από την πολύ πλούσια συλλογή προϊόντων στις αποθήκες μας - και την δυνατότητα μας να εντοπίσουμε εκείνο που χρειάζεστε από άποψης αισθητικής και ποιότητας μένοντας στον προϋπολογισμό που μπορείτε να διαθέσετε.

7

Η Γκαλερύ

Ο πολυχώρος Art Cube φιλοδοξεί να φιλοξενήσει διάφορες εκθέσεις, με τρόπο λιγότερο επίσημο και αυστηρό από εκείνον που θα επέλεγαν καταξιωμένα και γνωστά Μουσεία λόγου χάρη. Σκοπός του concept του Κων/νου Καφύρη είναι να δώσει την δυνατότητα σε ορισμένους καλλιτέχνες που το επιθυμούν να οργανώσουν χωρίς βαριά διαδικασία μία έκθεση σε έναν χώρο που εξ´ορισμού συνεργάζεται με επαγγελματίες του χώρου, και που δεν θα μπορούσαν - τουλάχιστον τόσο εύκολα - να οργανώσουν αλλού. Το ζητούμενο είναι να μπορέσουν να εκθέσουν τα έργα τους σε χαμηλότερο κόστος από εκείνο που θα τους ζητήτο σε έναν καταξιωμένο και κατ´αποκλειστικότητα εκθεσιακό χώρο, και να μπορέσουν να προωθήσουν τα έργα τους.

Η Art Cube, επενδύει στην δημιουργία της ειδικών κατασκευών για τους εν λόγω καλλιτέχνες, και τους παρέχει προνόμια που προκύπτουν από την συνεργασία αυτή. Βασίζεται στην πλέον πετυχημένη οικονομική αρχή ανά τις εποχές και τους τόπους, σε εκείνη της συνεργασίας και της εργασίας από κοινού, για την επίτευξη μεγαλύτερων και σημαντικότερων στόχων και αποτελεσμάτων.